ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πολ Πογκμπά: Και η μητέρα του δέχτηκε απειλές, σύμφωνα με την κατάθεσή του στην αστυνομία

Ο Πολ Πογκπά στο Ουκρανία-Γαλλία για το Παγκόσμιο στο Κατάρ
Ο Πολ Πογκπά στο Ουκρανία-Γαλλία για το Παγκόσμιο στο Κατάρ © 2021 EFREM LUKATSKY/AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά στη δεύτερη κατάθεσή του στην αστυνομία καταγγέλει πως και η μητέρα του δέχτηκε απειλές και πιέσεις τον περασμένο Ιούλιο από ομάδα ανθρώπων που εμφανίστηκε σπίτι της και παρουσιάστηκε ως "προστάτες" του γιου της.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση εκβιασμού του Πολ Πογκμπά δεν έχουν τέλος, καθώς όπως αναφέρει το FranceInfo, ο Γάλλος διεθνής στη δεύτερη κατάθεσή του στην αστυνομία, αποκάλυψε πως και η μητέρα του δεχόταν πιέσεις και απειλές.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο αρκετοί ήταν αυτοί που εμφανίστηκαν στο διαμέρισμα της μητέρας του, Γιο Μορίμπα, ισχυριζόμενοι πως προστάτευαν τον σταρ της Γιουβέντους και γιο της, για αρκετά χρόνια "από εκείνους που εύχονταν το κακό του".

Μετά το περιστατικό ο ατζέντης του Πογκμπά αναζήτησε προστασία για την μητέρα του πελάτη του από αξιωματικό ασφαλείας της γαλλικής ομάδας, με τον ανακριτή που έχει αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης να καλεί σε ακρόαση τον άνδρα.

Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του ο Γάλλος αναφέρει πως παρ'όλο που ο αδερφός του, Ματίας, του ζητάει 13.000.000 ευρώ, είναι θύμα εκβιασμού κι ο ίδιος από παιδικούς φίλους του και μία συμμορία.

Ο Πογκμπά, παράλληλα, παραδέχθηκε ότι έκανε μάγια, αλλά όχι εις βάρος του Κιλιάν Εμπαπέ όπως τον κατηγορεί ο αδερφός του, αλλά για καλή λειτουργία του ανθρωπιστικού οργανισμού για παιδιά που έχει στήσει στην Αφρική.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ