ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ποιος μικρός θα γίνει… άντρας στον Παναθηναϊκό;

INTIME SPORTS

Ένας εκ των Λαγού, Φουρλάνου και Χουχούμη διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λάτσιο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα λίγες ώρες πριν το ματς με την Λάτσιο προανήγγειλε την παρουσία ενός ακόμη μικρού στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού για το παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Ο Πορτογάλος δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος θα είναι αυτός αφήνοντας τους δημοσιογράφους να μαντέψουν. Βέβαια δεν θέλησε να φανερώσει τα πλάνα του ούτε στους παίκτες του στην διάρκεια της προπόνησης.

Οπότε με βάση τη λογική και αποκλείοντας τους Καπίνο και Μαυρία που ήδη έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια υπάρχουν τρεις… μικροί πράσινοι που ετοιμάζονται να γίνουν… άνδρες και να πέσουν στα βαθιά.

Ο λόγος για τους Χουχούμη, Φουρλάνο και Λαγό. Ο πρώτος με βάση και την επόμενη ατάκα του Φερείρα που έδειξε ότι πιστεύει πολύ σε αυτόν για το μέλλον μπορεί να θεωρηθεί και ο… σίγουρος και οι άλλοι δυο να διεκδικήσουν μια θέση στα χαφ ως αουτσάιντερ.

Την ίδια ώρα όλες οι άλλες θέσεις στην ενδεκάδα μοιάζουν να έχουν ξεκαθαρίσει. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Καρνέζης και στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Σεϊταρίδης ενώ τα δυο στόπερ θα είναι οι Πίντο και Βελάσκες.

Την θέση στο αριστερό άκρο διεκδικούν Σπυρόπουλος και Χουχούμης με τον διεθνή άσο ναι μεν να θέλει ανάσες αλλά από την άλλη η παρουσία του 19χρονου άσου σε ένα τέτοιο παιχνίδι ίσως αποτελεί ρίσκο και ίσως για αυτό τελικά καταλήξει ο Φερέιρα στον Σπυρόπουλο.

Στο χώρο του κέντρου σίγουρη θεωρείται η παρουσία των Βιτόλο και Ζέκα και από εκεί και πέρα το τρίτο χαφ θα είναι ένας εκ των Λαγού, Μαρίνου ή Φουρλάνου με τον τελευταίο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει ως βασικός.

Στα δεξιά της επίθεσης θα παίξει ο Σισοκό και αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ένας εκ των Φορναρόλι ή Τοτσέ με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ