ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Ποια ήταν η εντυπωσιακή κοπέλα δίπλα στον Κιλιάν Εμπαπέ

Ποια ήταν η εντυπωσιακή κοπέλα δίπλα στον Κιλιάν Εμπαπέ

Πολλοί είδαν την κοπέλα με το εντυπωσιακό μπλε φόρεμα δίπλα στον Κιλιάν Εμπαπέ, λίγοι κατάλαβαν πως ήταν η Τρίνιτι Ρόντμαν, η 20χρονη κόρη του Ντένις Ρόντμαν που έχει ήδη φτιάξει το όνομά της στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στην τελετή για τους κορυφαίους της σεζόν 2021/22, όμως μία κοπέλα που κάθισε δίπλα στον Κιλιάν Εμπαπέ, ήταν αυτή που τράβηξε τα βλέμματα. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν ήταν η συνοδός του σούπερσταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, όσοι όμως παρακολουθούν έστω και περιστασιακά ποδόσφαιρο γυναικών, κατάλαβαν αμέσως ότι η εντυπωσιακή γυναίκα με το μπλε φόρεμα ήταν η Τρίνιτι Ρόντμαν!

Η 20χρονη κόρη του θρυλικού NBAer, Ντένις Ρόντμαν, είναι ένα σπουδαίο ταλέντο που έχει ήδη ξεχωρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αγωνίζεται στην ομάδα Ουάσινγκτον Σπίριτ, αλλά και στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, με την οποία έχει εννέα συμμετοχές και δύο γκολ. Η Ρόντμαν ήταν υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας της χρονιάς, το οποίο κατέληξε στα χέρια της Αλέξια Πουτέγιας για δεύτερη σερί χρονιά.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ