ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πογκμπά: Πρόταση της εισαγγελίας για τέσσερα χρόνια αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο λόγω ντόπινγκ

Ο Πολ Πογκμπά σε αγώνα της Γαλλίας με την Ισπανία για τον τελικό του Nations League | 10 Οκτωβρίου 2021
Ο Πολ Πογκμπά σε αγώνα της Γαλλίας με την Ισπανία για τον τελικό του Nations League | 10 Οκτωβρίου 2021 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Εθνική Εισαγγελία κατά του ντόπινγκ στην Ιταλία ζήτησε να επιβληθεί στον Πολ Πογκμπά ποινή τιμωρίας αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια. Ο Γάλλος μέσος είχε βρεθεί θετικός μετά από έλεγχο που υποβλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Σε περιπέτειες έχει μπλέξει ο Πολ Πογκμπά, καθώς η πρόταση της εισαγγελίας κατά του ντόπινγκ στην Ιταλία ζήτησε να πέσει βαρύς πέλεκυς στον Γάλλο μέσο της Γιουβέντους και συγκεκριμένα να του επιβληθεί τετραετής απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πογκμπά υποβλήθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ στις 20 Αυγούστου στη Ρώμη, μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι των μπιανκονέρι με την Ουντινέζε, ενώ στον επανέλεγχο που υποβλήθηκε βρέθηκε εκ νέου θετικός, με αποτέλεσμα να μείνει προσωρινά εκτός αγώνων από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Το αίτημα για τη συγκεκριμένη χρονική διάρκεια εναρμονίζεται πλήρως αν δεν υπάρχει συμφωνία ένστασης, μιας και ο Πογκπά δεν έκανε δεκτή την πρόταση για διετή απαγόρευση και γι' αυτό θα περάσει από δίκη.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΑΛΛΙΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ