ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πογκμπά: Μαθαίνει εντός ημέρας τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος ντόπινγκ

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους PRINT SCREEN

Κρίσιμη ημέρα για τον Πολ Πογκμπά, με τον άσο της Γιουβέντους να μαθαίνει τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος του ελέγχου ντόπινγκ.

Μετά από εβδομάδες αναμονής, ο Πολ Πογκμπά θα μάθει, μέχρι το τέλος της ημέρας, τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος του ελέγχου ντόπινγκ που είχε υποβληθεί μετά το ματς με την Ουντινέζε για τη Serie A, τον περασμένο Αύγουστο. Το πρώτο δείγμα είχε δείξει υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης, με τον Γάλλο κεντρικό να ζητά επανεξέταση του ενοχοποιητικού δείγματος των ούρων του, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του.

Η σημερινή (05/10) μέρα είναι καθοριστική για την έκβαση της εξέλιξης της καριέρας του Πογκμπά, καθώς σε περίπτωση τιμωρίας του για χρήση απαγορευμένων ουσιών, απειλείται με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με τον αθλητισμό για 4 χρόνια, με την ποινή να μπορεί να μειωθεί στα 2 λόγω μετάνοιας.

Αν τελικά ο Πογκμπά τιμωρηθεί, η Γιουβέντους θα μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του, κάτι που θα της εξοικονομήσει περίπου 30 εκατ. ευρώ, δεδομένου ότι αυτό έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και του αποφέρει 10 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ