ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πογκμπά για Σούνες: "Δεν ήξερα καν ποιος είναι"

Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 11, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Paul Pogba during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 11, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

O Πολ Πογκμπά ερωτήθηκε για την έντονη κριτική που του ασκείται από τον θρύλο της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες και έδωσε μία "πληρωμένη" απάντηση, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε καν ποιος είναι.

Η σεζόν δεν εξελίσσεται ιδανικά για τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μετράει μόλις οχτώ συμμετοχές, με τελευταία στις 26 Δεκεμβρίου του 2019 και τον αγώνα με τη Νιούκαστλ.

Ο Γάλλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί έντονη κριτική τόσο για τις εμφανίσεις του όσο και για τη συμπεριφορά του, με τις φήμες να τον θέλουν να αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι για μία εκ των Ρεάλ ή Γιουβέντους.

Μεταξύ εκείνων που τον έχουν ψέξει για την εικόνα που παρουσιάζει τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου, είναι ο θρύλος της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει το ρόλο του σχολιαστή για λογαριασμό του Sky Sports.

Ωστόσο, όταν ο Πογκμπά ερωτήθηκε για τον παλαίμαχο Σκοτσέζο μέσο, έδωσε μία "πληρωμένη" απάντηση, υποστηρίζοντας πως "δεν ήξερα καν ποιος ήταν. Άκουσα πως ήταν ένας σπουδαίος παίκτης και τα λοιπά. Τον γνωρίζω φυσιογνωμικά, αλλά δεν ήξερα το όνομά του. Όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαι από εκείνος που βλέπουν τα post game των αγώνων. Παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο, αλλά δεν μένω μετά το παιχνίδι για να ακούσω "γιατί δεν έκαναν αυτό" και "γιατί δεν έκαναν εκείνο". Προτιμώ να επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ