ΑΕΚ

Πογέτ: “Βγάλτε το ποδόσφαιρο από το μυαλό σας”

INTIME SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν για την εορταστική άδεια σε βαρύ κλίμα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό, με τον Πογέτ να τους ζητάει να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να απέχουν μόλις λίγες μέρες, μπορεί η σημερινή (22/12) να ήταν η τελευταία προπόνηση πριν την άδεια, όμως το κλίμα στα Σπάτα μόνο εορταστικό δεν ήταν. Βαρύ πολύ και χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες από κανέναν.

Ακόμα και ο Γκουστάβο Πογέτ που είχε προαναγγείλει το «θα τα πούμε» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, το άφησε για μετά τις γιορτές. Άλλωστε από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι περισσότεροι από τους ξένους παίκτες, που ήδη έχουν πάρει το αεροπλάνο για την πατρίδα τους.

Ο Πογέτ το μόνο που έκανε, ήταν να ζητήσει από τους παίκτες του ξεκούραση και αποφόρτιση. «Να ηρεμήσετε αυτές τις μέρες και να ξεκουραστείτε. Προσπαθήστε να βγάλετε από το μυαλό σας το ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ, που θα αναχωρήσει για το Λονδίνο προκειμένου να περάσει εκεί τα Χριστούγεννα.

Επόμενο ραντεβού στα Σπάτα για προπόνηση, είναι νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου. Με τους ξένους παίκτες να έχουν μια μέρα παραπάνω άδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ