ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ

Πογέτ: "Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερο σκορ, θέλω γεμάτο το γήπεδο στο Βόλο"

Ο Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας στο ματς του Nations League κόντρα στο Κόσοβο | 5 Ιουνίου 2022
Ο Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας στο ματς του Nations League κόντρα στο Κόσοβο | 5 Ιουνίου 2022 INTIME

Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά το τέλος του αγώνα με το Κόσοβο και τη νίκη της Ελλάδας στάθηκε στην προσωπικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστεές του, υποστήριξε πως θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στο Βόλο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο με 1-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το δύο στα δύο, είναι μόνο πρώτο στον όμιλο ενώ έπαιξε και αρκετά καλά και θα μπορούσε να είχε κερδίσει με περισσότερα τέρματα.

Ο τεχνικός της Ελλάδας στάθηκε και στην προσωπικότητα που έδειξαν οι παίκτες του ενώ ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο Βόλο στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και να γεμίσουν το γήπεδο.

Δύο παιχνίδια, δύο νίκες με 1-0, είναι το αγαπημένο σκορ του προπονητή:

"Όχι, είδαμε το ματς σήμερα και με σεβασμό στον αντίπαλο το σκορ θα μπορούσε να είναι 0-2, 0-3, είχαμε κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα τέτοιο σκορ. Έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, είναι εύκολο όταν το βλέπεις από μακριά. Τα παιδιά έπαιξαν αρκετά καλά και έδειξαν χαρακτήρα. Κρατάμε αυτό. Επίσης πριν από το ματς τους ζήτησα ένα πράγμα, να δείξουν προσωπικότητα και αυτό το έκαναν".

Για τις αλλαγές που έκανε και αν έμεινε ικανοποιημένος:

"Ήξερα τον κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει το Κόσοβο γιατί είναι μια επιθετική ομάδα αλλά ήθελα να κοντρολάρω το παιχνίδι. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν τρελά αλλά στη συνέχεια κυριαρχήσαμε. Ήταν ωραία ατμόσφαιρα, ποδοσφαιρική και τώρα στα αποδυτήρια όλοι είναι χαρούμενοι".

Για τα δύο παιχνίδια στο Βόλο που ακολουθούν και το μήνυμα που θέλει να στείλει:

"Διαβάζετε το μυαλό μου. Θα ήθελα να πω σε όλους στο σπίτι πως σας χρειαζόμαστε. Το γήπεδο πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Σας υπόσχομαι πως τα παιδιά θα τα δώσουν όλα. Όλοι σας τόσο από το Βόλο αλλά και τις γύρω περιοχές ελάτε στο γήπεδο".

TAGS ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ