ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Πετάξαμε το παιχνίδι με λάθη στο 90+2' και πόνεσε γιατί κάναμε καλή εμφάνιση"

Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουγγαρία
Ο Γκουστάβο Πογέτ στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουγγαρία INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις του μετά το φιλικό της Ελλάδας απέναντι στην Ουγγαρία στάθηκε στα 2-3 συνεχόμενα λάθη που οδήγησαν στην ήττα, αλλά και στην καλή εμφάνιση.

Η Εθνική ηττήθηκε 2-1 από την Ουγγαρία σε φιλική αναμέτρηση στη Βουδαπέστη. Ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε πως η ομάδα του έκανε καλή εμφάνιση, όμως πέταξε την ισοπαλία με συνεχόμενα λάθη στο φινάλε".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

Για το ματς: "Πρώτα, συγχαρητήρια στον Τζούτζακ για το τελευταίο του παιχνίδι στην Εθνική. Ελπίζω πως οι οπαδοί θα είναι χαρούμενοι με την απόδοσή μας, παρά την ήττα. Κάναμε την Ουγγαρία να δουλέψει σκληρά για τη νίκη. Έμαθα πολλά, πετάξαμε το παιχνίδι με 2-3 συνεχόμενα λάθη στο 90+2' και πόνεσε. Κάναμε καλή εμφάνιση απέναντι σε μία δυνατή ομάδα".

Για το αν μία ισοπαλία ήταν πιο δίκαιη: "Από άποψη παιχνιδιού και το πώς κοντρολάραμε τον ρυθμό, ναι. Δεν φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες, το γκολ μας ήρθε από πέναλτι. Χάναμε κάτι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, που η Ουγγαρία ήταν καλύτερη. Η ομάδα μας ήταν γενικά αξιοπρεπής".

Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο: "Η καρδιά μου λέει Ουρουγουάη, αλλά είμαι μεταξύ Βραζιλίας, Αργεντινής και Γαλλίας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ