ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Ο Μάνταλος είναι ο άνθρωπός μου, το δεύτερο ημίχρονο είναι το καλύτερο που κάναμε"

UEFA NATIONS LEAGUE 2022-2023 /  - . (  / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE 2022-2023 / - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη νίκη με τη Βόρεια Ιρλανδία ότι ο Μάνταλος είναι ο άνθρωπός του, δικαιολογώντας τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν ευχαριστημένος μετά τη νίκη που πέτυχε η Εθνική κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, τονίζοντας ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο επί των ημερών του στην Ελλάδα. Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πέλκα και Μασούρα, ενώ ο Μάνταλος είναι "ο άνθρωπός του".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογέτ στη NOVA: Για το ματς: "Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο και έντονο. Βρήκαμε αντίσταση από τους αντιπάλους και ήταν σωματικό. Η γρήγορη ισοφάριση μάς δυσκόλεψε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κορυφή, το καλύτερο που κάναμε. Ήμασταν εκπληκτικοί τα κάνανε όλα. Οι επιθετικοί πηγαίναν για το γκολ, οι αμυνόμενοι αμυνόντουσαν εξαιρετικά, οι φουλ μπακ πηγαίναν πάνω κάτω. Ήμασταν εξαιρετικοί".

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: "Δεν θα σας πω. Θα σας πω μόνο ότι αυτά που είπαμε ήταν πολύ καλά".

Για το ότι Μασούρας και Πέλκας αποκάλυψαν ότι ο Πογέτ τους ζήτησε γκολ: "Τους είπα «παιδιά βάλτε γκολ» γιατί παίζετε στην επίθεση. Είναι πιο επιθετική η θέση τους. Το κάνανε χαίρομαι γι' αυτό και από εδώ και πέρα θα τους το ζητάω κάθε φορά".

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ του Μάνταλου και τι είναι γι' αυτόν: "Είναι ο άνθρωπός μου".

Για τη συνέχεια: "Είμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με τον Φεβρουάριο. Το φετινό Νοέμβριο θα τον αξιοποιήσουμε αλλιώς. Θα χρησιμοποιήσουμε παίκτες που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ