LA LIGA

Πογέτ για την επίθεση του Βαλβέρδε στον Μπαένα: "Θα έκανα το ίδιο"

Πογέτ για την επίθεση του Βαλβέρδε στον Μπαένα: "Θα έκανα το ίδιο"
INTIME

Ο προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, υπερασπίστηκε τον Φέντε Βαλβέρδε, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στον Άλεξ Μπαένα μετά από μία απρεπή προσβολή του ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ.

Το Σάββατο (8/4) ξέφυγε η κατάσταση στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Σύμφωνα με το ESPN, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε επιτέθηκε με γροθιές στον εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα μετά την ήττα της Ρεάλ με 3-2.

Ο λόγος ήταν απρεπές σχόλιο του παίκτη του κίτρινου υποβρύχιου προς τον ποδοσφαιριστή τον μερένγκες. "Κλάψε τώρα που ο γιος σου δεν θα γεννηθεί" φέρεται να του είπε, με τον Μπαένα βέβαια να αρνείται πως ξεστόμισε κάτι τόσο βαρύ.

Ο προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις του στην AS υπερασπίστηκε τον Φέντε Βαλβέρδε, τονίζοντας πως αν πράγματι ο παίκτης της Βιγιαρεάλ είπε κάτι τέτοιο θα έκανε το ίδιο.

"Εάν το δω από την πλευρά του Βαλβέρδε, θα έκανα το ίδιο. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα μπορούσε να γίνει. Εάν συνέβη κάτι διαφορετικό θα το δούμε, υπάρχει έρευνα. Υπάρχουν όρια στην ομιλία. Θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει. Ελπίζω όχι στο τίποτα. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο" είπε συγκεκριμένα.

TAGS LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ