ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Έχω ένα σχήμα στο μυαλό μου, θα περιμένω να δω την κατάσταση του Μασούρα"

Ο Γκουστάβ Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ενόψει του αγώνα με το Κόσοβο
Ο Γκουστάβ Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ενόψει του αγώνα με το Κόσοβο INTIME

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με το Κόσοβο στην Πρίστινα, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Εθνική θα πάει με τη δική της φιλοσοφία για να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι θα περιμένει την κατάσταση όλων των διεθνών , συμπεριλαμβανομένου του Γιώργου Μασούρα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής με το Κόσοβο στην Πρίστινα για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League (05/06, 21:45, ALPHA, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι έχει μια βασική ιδέα για το πώς θα παρατάξει την ομάδα, ωστόσο θα περιμένει μέχρι αύριο το πρωί να δει την κατάσταση των παικτών του, κάνοντας αναφορά στον Μασούρα που δεν ήταν έτοιμος με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογέτ:

Για το πόσο ξέρει το Κόσοβο και τι περιμένει: "Δύο πράγματα έχω να πω. Το ένα ήταν ότι όταν ανέλυα την Ελλάδα πριν έρθω στην ομάδα, είδα (και) τα παιχνίδια της Εθνικής με το Κόσοβο. Παρακολούθησα και το παιχνίδι με την Κύπρο (σ.σ. του Κοσόβου). Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, αν θέλουμε να κερδίσουμε αύριο".

Για το αν σκέφτεται αλλαγές στην ενδεκάδα: "Έχω την ιδέα για την ομάδα που θα παίξει αύριο. Αλλά περιμένουμε, δεν θα βιαστούμε για την τελική απόφαση. Θέλω να παρατάξω την καλύτερη δυνατή ομάδα. Ο Μασούρας δεν ήταν διαθέσιμος με τη Βόρεια Ιρλανδία, θέλω να δω σε τι κατάσταση είναι. Έχω ένα σχήμα στο μυαλό μου και περιμένω μέχρι αύριο το πρωί".

Για τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει: "Όπως είπα και μετά τη Βόρεια Ιρλανδία πρέπει να πάρω αποφάσεις. Μπορείς να παίξεις την ίδια ενδεκάδα. Όταν χάνεις και έχεις κουρασμένος παίκτες, αποφασίζεις να κάνεις αλλαγές. Μένει να πάρω τις καλύτερες αποφάσεις".

Για το αν η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που τον ικανοποιεί: "Πριν ξεκινήσουμε το παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Μπορεί μετά το παιχνίδι να σας πω αν είμαι ικανοποιημένος, ανάλογα την εξέλιξη του παιχνιδιού. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά στο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή θα πω ότι θα παρατάξω μια ομάδα με στόχο τη νίκη".

Για το αν θα χρησιμοποιήσει διαφορετική τακτική ή θα πάει με την ίδια: "Χωρίς να σας δώσω πολλές λεπτομέρειες. Θα βασιστώ στις ίδιες αρχές κατά 95% θα πάμε με τη δική μας φιλοσοφία. Να έχουμε τις θέσεις μας να είμαστε προετοιμασμένοι. Ίσως αλλάξουμε μεμονωμένα χαρακτηριστικά σε κάποιους παίκτες, αλλά το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε είναι προκαθορισμένο".

Για το τι περιμένει να αλλάξει η ομάδα: "Θα ήθελα να μάθουμε από τα τελευταία δύο παιχνίδια, θα ήθελα να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που κρατήσαμε σε αυτά τα ματς και ξέρω ότι παίζουμε σε ενδιαφέροντες αντιπάλους και θα τους προσέξουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ