ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Δεν το είχα δει να έρχεται, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και όχι 99%"

Πογέτ: "Δεν το είχα δει να έρχεται, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και όχι 99%"
INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραδέχτηκε πως δεν περίμενε την ήττα της Εθνικής από την Κύπρο, τονίζοντας πως η άμυνα είχε αστάθεια και πως ο βαθμός συγκέντρωσης δεν ήταν στο 100% όπως θα έπρεπε.

Η ήττα της Εθνικής Ελλάδας με 1-0 από την Κύπρο (πρώτη σε επίσημο ματς μετά από το 1986) ήταν κάτι που αιφνιδίασε τον Γκουστάβο Πογέτ με τον τρόπο που ήρθε.

Ο Ουρουγουανός προπονητής υποστήριξε πως βάσει της εικόνας που είχε από τις προπονήσεις όλη την εβδομάδα ανέμενε από τους παίκτες του να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στην Λάρνακα, για να τονίσει πως η άμυνα δεν λειτούργησε όπως στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του Nations League και να σταθεί στον βαθμό συγκέντρωσης των διεθνών που δεν ήταν στο μάξιμουμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του ALPHA:

Για την πρώτη ήττα: "Δεν το είχα δει να έρχεται επειδή η ομάδα είχε προπονηθεί πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Στο πρώτο μέρος, ειδικά στην άμυνα, δεν λειτουργήσαμε καλά. Δεν αμυνθήκαμε όπως στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Αυτό δημιούργησε αστάθεια στην ομάδα. Πάντα λέω ότι μαθαίνω περισσότερα από τις ήττες παρά από τις νίκες"

Για το τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά την ήττα, που ήταν και η πρώτη του στον πάγκο της Εθνικής: "Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πω".

Για την αλλαγή του Μπακασέτα: "Έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, θα το δούμε. Είδαμε ότι πρέπει να είμαστε στο 100% και απόψε δεν ήμασταν. Ακόμα και στο 99% να είμαστε, αυτό δεν είναι αρκετό".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το τι έμαθε από το ματς: "Το πρώτο πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% όχι στο 99'%. Η Κύπρος ξεκίνησε καλά, εκμεταλλεύτηκε τους χώρους. Είχαν το μομέντουμ, εμείς δεν λειτουργήσαμε καλά. Δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε μετά το γκολ τους. Δεν παίξαμε σύμφωνα με την απόδοσή μας".

Για το τι είπε στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα: "Είμαι παλαιάς κοπής, ό,τι τους είπα στα αποδυτήρια θα μείνει στα αποδυτήρια. Έμαθα πολλά, δεν το είχα δει να έρχεται το αποτέλεσμα γιατί πήγαμε εξαιρετικά στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά αλλά μετά την πρώτη ευκαιρία της Κύπρου δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε. Όταν κάνεις ένα βήμα πίσω ενώ έχεις κάνει δύο βήματα μπροστά δεν είναι κακό. Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Θα το δείξουμε την Τρίτη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ