ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Δεν θέλω να φύγω, μιλάω γιατί θέλω να γίνουν κάποια πράγματα"

Πογέτ: "Δεν θέλω να φύγω, μιλάω γιατί θέλω να γίνουν κάποια πράγματα"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξη που παραχώρησε ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Εθνική και ότι ο λόγος για τον οποίο μιλάει είναι επειδή θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Μεγάλη συνέντευξη στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός κόουτς της Εθνικής μίλησε για την παρουσία του στον πάγκο της γαλανόλευκης, αλλά και για το μέλλον του.

Μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός κόουτς επεσήμανε ότι θέλει να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής, αλλά επιθυμεί παράλληλα να αλλάξουν κάποια πράγματα.

"Δεν θέλω να φύγω από εδώ. Αν μιλάω, είναι γιατί θέλω να γίνουν πράγματα. Χρειαζόμαστε συνέχεια και σταθερότητα. Ο,τι ζητάω από τους παίκτες του, το ζητάω επίσης από τα αφεντικά μου. Χρειάζομαι περισσότερα, πιο γρήγορα, ώστε όλοι να νικήσουμε μαζί" ανέφερε χαρακτηριστικά..

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρεται στην απόφασή του να αναλάβει την Εθνική: "Όταν έφτασα εδώ είχαμε τρεις στόχους, να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες, να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο και να προκριθούμε στο Euro".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EURO ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ