ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πογέτ: "Δεν έχουμε δικαιολογίες, για να κερδίσεις τελικούς πρέπει να είσαι εκεί"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, σε στιγμιότυπο κόντρα στο Καζακστάν για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024 στην OPAP Arena | Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, σε στιγμιότυπο κόντρα στο Καζακστάν για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024 στην OPAP Arena | Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 ΜΑΡΙΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά τη νίκη με 5-0 επί του Καζακστάν αναφέρθηκε στον τελικό επί της Γεωργίας, ενώ έκανε αναφορά και στον Κβαρατσχέλια.

Η Εθνική επικράτησε 5-0 του Καζακστάν και πλέον απέναντι στη Γεωργία την Τρίτη (26/5, 19:00) θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024. Ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις στη NOVA αναφέρθηκε στον προσεχή τελικό, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

Για το πρώτο μέρος: "Προσπαθήσαμε να τους πείσαμε να ξεκινήσουμε δυνατά το ματς. Είχαμε παρόμοια το ματς, θυμάμαι το ματς με τη Λιθουανια, που είχαμε τελικές, αλλά δεν σκοράραμε. Κάνει διαφορά το πρώτο γκολ. Σκοράραμε νωρίς με το πέναλτι Είναι δύσκολο για τους παίκτες στο δεύτερο μέρος, καθώς σκέφτονται την Τρίτη. Δεν μπορώ να ζητήσω πειρσσότερο.

Για το τι θα κρατήσει περισσότερο ενόψει της Τρίτης: "Νομίζω το σχήμα και την κατανόηση του σχήματος του αντιπάλου, η Γεωργία παίζει παρόμοιο σύστημα με τριάδα στην άμυνα, όπως το Καζακστάν. Θα έχουν έναν σπέσιαλ παίκτη που θα είναι διαθέσιμος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και γι' αυτούς".

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: "Ένταση, δυσκολία, πρέπει να είμαστε πολλοί καλοί. Δεν έχουμε δικαιολογίες, ούτε τραυματισμούς, όλοι είναι χαρούμενοι. Πρέπει να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό. Είναι ένας τελικός. Για να κερδίσεις τελικούς πρέπει να είσαι εκεί και εμείς είμαστε εκεί".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ