ΡΟΔΟΣ

Ποδοσφαιριστές Ρόδου: "Κοροϊδία και μη έντιμη συμπεριφορά από τη διοίκηση"

Οι παίκτες της Ρόδου πριν το ματς με την ΑΕΚ | 16 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Ρόδου πριν το ματς με την ΑΕΚ | 16 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Οι παίκτες της Ρόδου με επίσημη ανακοίνωση τους τα έβαλαν με τη διοίκηση της ομάδας και την κατηγόρησαν για κοροϊδία και μη έντιμη συμπεριφορα προς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Δριμύ και δημόσιο "κατηγορώ" εξαπέλυσαν οι παίκτες της Ρόδου που αγωνίζεται στη Super League 2 εναντίον της διοίκησης του συλλόγου, λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης στις πληρωμές. Οι ποδοσφαιριστές τους κατηγορούν για κοροϊδία και μη έντιμη συμπεριφορά καθώς εδώ και καιρό έχουν αθετήσει τις υποσχέσεις τους προς τους ίδιους:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στους προπονητές και στην διοίκηση και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη.

Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή. Από τη πλευρά της διοίκησης καθημερινές υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς…

Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας έχουν τελειώσει και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση,θα προβούμε σε πιο δραστικά μέτρα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την ιστορια της ομαδας. ΚΑΝΤΕ και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές".

TAGS ΡΟΔΟΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ