STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Playouts Stoiximan Super League: Σημαντικές μάχες για την παραμονή

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με τη μάχη της παραμονής να αφορά πλέον τέσσερις ομάδες, όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Δεύτερη στροφή σήμερα (1/4) για τα playouts της Stoiximan Super League και η μάχη της παραμονής αφορά πλέον τέσσερις ομάδες. Επομένως, κάθε αγώνας μετράει και έχει τη σημασία του για τη σωτήρια.

Οι Λαμία, Λεβαδειακός, Ιωνικός κατά κύριο λόγο, αλλά πλέον και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παλέψουν για να παραμείνουν στα μεγάλα σαλόνια και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λεβαδειακός χρειάζεται τη νίκη στην έδρα του για να μείνει ζωντανός, υποδεχόμενος στις 17:00 τον βαθμολογικά αδιάφορο Ατρόμητο, ο οποίος πάντως θα παίξει για την υστεροφημία του και το πρεστίζ του. Αυτό κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους τους Περιστεριώτες.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τη Λαμία στις 17:30, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, ενώ οι Αγρινιώτες επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Σημαντικό ματς είναι κι αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στις 19:30, με τους γηπεδούχους να μπλέκουν αν ηττηθούν και δεν θέλουν να αρχίσουν τις έντονες σκέψεις για παραμονή. Οι Κρητικοί ψάχνουν την αγωνιστική τους βελτίωση και θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες.

Τέλος, στις 21:00 στη Νεάπολη ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Γρηγορίου να τα δίνει όλα για τη νίκη στην προσπάθεια για παραμονή και τον Αστέρα να στοχεύει να υψώσει εμπόδιο στους Νικαιώτες και να φύγει με βαθμό ή βαθμούς.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

17:00 Λεβαδειακός – Ατρόμητος NOVASPORTS 2

17:30 Παναιτωλικός – Λαμία COSMOTE SPORT 1HD

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ NOVASPORTS 2

21:00 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης COSMOTE SPORT 1HD

Η βαθμολογία των playouts:

7. Ατρόμητος 32

8. Παναιτωλικός 29

9. Αστέρας Τρίπολης 28

10. ΟΦΗ 27

11. ΠΑΣ Γιάννινα 23

12. Λαμία 20

13. Λεβαδειακός 18

14. Ιωνικός 18

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ