CHAMPIONS LEAGUE

Play offs Champions League: Αγκαλιά με τους ομίλους η Σέριφ των Κολοβού και Αθανασιάδη

Play offs Champions League: Αγκαλιά με τους ομίλους η Σέριφ των Κολοβού και Αθανασιάδη

Μία ανάσα από το να πανηγυρίσει ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι η Σέριφ Τίρασπολ των Κολοβού και Αθανασιάδη που συνέτριψε με 3-0 την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Προβάδισμα πρόκρισης για Ζάλτσμπουργκ και Σαχτάρ.

Η τρελή πορεία της Σέριφ στα προκριματικά του Champions League, με απώτερο στόχο να βρεθεί στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Το τελευταίο κατόρθωμά της σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/8) στο πρώτο ραντεβού της με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τα play offs της διοργάνωσης, με την ομάδα της Μολδαβίας να επικρατεί με το καθαρό 3-0 και να είναι αγκαλιά με τη συμμετοχή της στο μεγάλο πάρτι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που αρχίζει το φθινόπωρο.

Η ομάδα των Γιώργου Αθανασιάδη (βασικός κάτω από την εστία) και Δημήτρη Κολοβού (βασικός, έγινε αλλαγή στο 87') ήταν ξεκάθαρα ανώτερη απέναντι στην ομάδα που έκανε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μπαμ πέρυσι αποκλείοντας την Τότεναμ, με τον Τραορέ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μολδαβούς σημειώνοντας το γκολ με το οποίο άνοιξαν και έκλεισαν το σκορ.

Ενδιάμεσα είχε "χτυπήσει" ο Κολοβός, με τον 28χρονο επιθετικό να δέχεται εξαιρετική ασίστ από τον Γιανσανέ από τα αριστερά και να γράφει το 2-0 με εκπληκτικό σε δύναμη σουτ με το δεξί πόδι εντός περιοχής που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ Λιβάκοβιτς.

Όσον αφορά στα άλλα δύο ματς της βραδιάς: η Σαχτάρ απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για να κλείσει θέση στους ομίλους παίρνοντας μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Μονακό στο "Λουί Ντε" έχοντας ως σκόρερ τον Πεδρίνιο στο 19', ενώ ελαφρύ προβάδισμα απέκτησε και η Ζάλτσμπουργκ, που έκανε την ανατροπή στο γήπεδό της και πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Μπρόντμπι με χρυσό γκολ στο 90ο λεπτό.

Το πρόγραμμα των play offs του Champions League:

Τρίτη 17 Αυγούστου

Ζάλτσμπουργκ - Μπρόντμπι 2-1 (56' Αντεγέμι, 90' Αάρονσον / 4' Ούρε)

Σερίφ Τιρασπόλ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3-0 (45' 80' Τραορέ, 54' Κολοβός)

Μονακό - Σαχτάρ 0-1 (19' Πεδρίνιο)

Τετάρτη 18 Αυγούστου

Μπενφίκα - Αϊντχόφεν (22:00)

Μάλμε - Λουντογκόρετς (22:00)

Γιανγκ Μπόις - Φερεντσβάρος (22:00)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ