SERIE A

Πίζα - Μόντσα 3-4: Για πρώτη φορά στη Serie A η ομάδα του Μπερλουσκόνι

Ο Γκίτκαϊερ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Πίζα
Ο Γκίτκαϊερ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που πέτυχε κόντρα στην Πίζα PRINT SCREEN

Η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος αποκοιμήθηκε σε κάποια φάση, νίκησε την Πίζα με 4-3 στην έδρα της και για πρώτη φορά στην ιστορία της προβιβάστηκε στη Serie A. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ιταλούς ο Δανός Γκίτκαϊερ που σημείωσε δύο γκολ.

Η Μόντσα ζει ιστορικές στιγμές. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέβηκε στη Serie A, καθώς ντούμπλαρε τις νίκες της επί της Πίζα με 3-4 στην παράταση.

Η Πίζα βρήκε γρήγορα κεφάλι στο σκορ με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Αρχικά ο Τορεγκρόσα άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό, με τον Έρμανσον να κάνει το 2-0 στο 9'.

Ο Ματσίν μείωσε προσωρινά σε 2-1 και ο Γκίτκαϊερ στο 79' έδωσε προσωρινά προβάδισμα ανόδου, έπειτα από νέα ασίστ του Ντάνι Μότα. Ωστόσο η Πίζα έσωσε προσωρινά την παρτίδα στο 90'.

Στην παράταση η ομάδα του Τζιοβάνι Στρόπα πέτυχε δύο γκολ με τον Μαρόνε στο 96' και τον Γκίτκαϊερ (δεύτερο προσωπικό γκολ), στο 101ο λεπτό, πήρε την πολυπόθητη νίκη. Στο γήπεδο βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος αποκοιμήθηκε σε κάποια φάση του αγώνα, ενώ από κοντά παρακολουθήσαν τον αγώνα οι Τζόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ