SERIE A

Πίζα – Κόμο 0-3: Άλμα τετράδας με εκτελεστή τον Δουβίκα

(AP Photo/Luca Bruno)

Η Κόμο πέτυχε την τρίτη της διαδοχική νίκη στη Serie A και σκαρφάλωσε προσωρινά στην τετράδα, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Τάσο Δουβίκα που πέτυχε δύο γκολ.

Ο Τάσος Δουβίκας πέτυχε τα πρώτα του γκολ μέσα στο 2026 στην επικράτηση της Κόμο στην έδρα της Πίζα με 3-0 για τη 18η αγωνιστική της Serie A.

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Σεσκ Φάμπρεγκας στο 76ο λεπτό, ενώ είχε πάρει προβάδισμα οκτώ λεπτά νωρίτερα. Η Πίζα έχασε την ευκαιρία να μειώσει με τον Ενζολά στο 83′ που αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στις καθυστερήσεις κέρδισε και η Κόμο πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Δουβίκας που ήταν εύστοχος, σφραγίζοντας το τρίποντο για την ομάδα του. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται πλέον (έστω και προσωρινά) η Κόμο, ενώ ο Δουβίκας έφτασε τα εννέα γκολ (έξι στη Serie A).

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

  • Πίζα – Κόμο 0-3
  • 6/1, 19:00 Λέτσε – Ρόμα
  • 6/1, 21:45 Σασουόλο – Γιουβέντους
  • 7/1, 19:30 Μπολόνια – Αταλάντα
  • 7/1, 19:300 Νάπολι – Βερόνα
  • 7/1, 21:45 Λάτσιο – Φιορεντίνα
  • 7/1, 21:45 Πάρμα – Ίντερ
  • 7/1, 21:45 Τορίνο – Ουντινέζε
  • 8/1, 19:30 Κρεμονέσε – Κάλιαρι
  • 8/1, 21:45 Μίλαν – Τζένοα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ