ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Πιτέρμπορο - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1: Νίκησαν και είναι αγκαλιά με τα playoffs οι "reds"

Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν
Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε από την έδρα της Πιτέρμπορο επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Σάριτζ στο 45' και πλέον είναι αγκαλιά με τα playoffs για την άνοδο στην Premier League.

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Premier League έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία νίκησε την Πιτέρμπορο με 1-0 στην έδρα της για την 44η αγωνιστική της Championship.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Στιβ Κούπερ πέτυχε ο Σαμ Σάριτζ στο 45ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Μπρέναν Τζόνσον. Έτσι οι "reds" έφτασαν τους 73 βαθμούς και πλέον μόνο με θαύμα χάνουν τα playoffs, μιας και η μόνη ομάδα που μπορεί να τους αφήσει εκτός είναι η όγδοη Μίντλεσμπρο.

Αν η Φόρεστ δεν πάρει κάποιον βαθμό στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια και η Μπόρο πάρει τρεις νίκες, έχοντας και καλύτερη διαφορά τερμάτων, τότε θα την αφήσει εκτός playoffs.

Την ίδια στιγμή φυσικά οι "reds" θα ρίξουν τη ζαριά τους για τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο. Αυτή τη στιγμή δεύτερη είναι η Μπόρνμουθ με 78 (πέντε περισσότερους από τη Φόρεστ) με τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων, ενώ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 3 Μαΐου, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της Championship.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ