Πήρε το Λιγκ Καπ στην παράταση η Σέλτικ

Η Σέλτικ κατέκτησε το Λιγκ Καπ στην Σκωτία κερδίζοντας στην παράταση την Ρέιντζερς με 2-0 (videos)
Με το ξεκίνημα της παράτασης οι “καθολικοί” κέρδισαν φάουλ, ο Νακαμούρα το εκτέλεσε και ο Ντάρεν Ο’Ντι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις 27 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του πρόσθετου χρόνου.
Οι “προτεστάντες” δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, η Σέλτικ κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις της παράτασης και ο Άιντεν ΜακΓκίτι από τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 122′, ενώ στην φάση αποβλήθηκε ο Μπρόουντφουντ που υπέπεσε στην παράβαση.
Οι “πράσινοι” πήραν έτσι τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο “Χάμπντεν Παρκ”, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς δεν ήταν στην βασική ενδεκάδα και αγωνίστηκε από το 72′ ως αλλαγή, αλλά αντικαταστάθηκε στο 121′!
ΣΕΛΤΙΚ: Μπόρουτς, Χίνκελ, Λούβενς, ΜακΜάνους, Ο΄Ντι (105′ Γουΐλσον), Κάλντγουελ, Νακαμούρα, Μπράουν, Χάρτλεϊ (72′ Σαμαράς) (121′ Φένεγκοορ οφ Χέσελινγκ), ΜακΓκίτι, ΜακΝτόναλντ.
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Γουΐτακερ, Γουάιρ, Μπρόουντφουτ, Πάπατς, Ντέιβις, ΜακΚάλογκ (82′ Ντέιλι), Φέργκιουσον, Μέντες, Μίλερ (58′ Νόβο), Λάφερτι (76′ Μπόιντ).
Σέλτικ – Ρέιντζερς 2-0