Πήρε Μαντούρο, άφησε εκτός Σκόνδρα

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε 19 παίκτες για τον αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Λεβαδειακό. Μέσα ο Μαντούρο, εκτός οι Σκόνδρας και Παπουτσογιαννόπουλος.
Άλλοι επιστρέφουν, άλλοι απουσιάζουν. Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε την αποστολή για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό μέσα από μία λίστα διαθέσιμων παικτών διαφοροποιημένη σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στα Γιάννινα.
Ο 43χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Αθανασιάδη-Βίτορ (οι οποίοι έκαναν ένα ειδικό πρόγραμμα με μπάλα) και επέλεξε να αφήσει εκτός των τελικών επιλογών του και τους Σκόνδρα, Παπαγιαννόπουλο.
Αντίθετα, Δημήτρης Παπαπαδόπουλο και Ράζβαν Ρατς επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο συμμετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΟΦΗ.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Κόστα, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μαντούρο, Γκολάσα, Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη.