ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον 21χρονο Γιάννη Γερολέμου η ΑΕΚ

Ο Γιάννης Γερολέμου
Ο Γιάννης Γερολέμου PHOTO CREDITS: AEK FC

Η Ένωση ενέταξε στο δυναμικό της τον 21χρονο Κύπριο διεθνή μεσοεπιθετικό, Γιάννη Γερολέμου ο οποίος προορίζεται για την ΑΕΚ B'.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την κυπριακή ΑΕΛ για την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού Γιάννη Γερολέμου, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Γιάννης Γερολέμου είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 2000 στη Λεμεσό και προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, με την οποία σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον Ερμή. Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσάρσκο Σέλο της Βουλγαρίας. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Κύπρου.

Θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β' και θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την κυπριακή ΑΕΛ για την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού Γιάννη Γερολέμου, μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Γιάννης Γερολέμου είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 2000 στη Λεμεσό και προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, με την οποία σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον Ερμή.

Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσάρσκο Σέλο της Βουλγαρίας. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Κύπρου. Θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β και θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ