Πήρε αναβολές ο Παναθηναϊκός στις προσφυγές Ρέις, Ρινάλντι, Σιλά

ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήρθε σε συνεννόηση με τους Ρέις, Ρινάλντι και Σιλά και οι εκδικάσεις των προσφυγών τους αναβλήθηκαν.
Τρία στα τρία πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (27/8). Η ΠΑΕ έδωσε μέρος από τα οφειλόμενα στους Λαουτάρο Ρινάλντι, Νούνο Ρέις και Γιακούμπα Σιλά και εξασφάλισε αναβολές στις υποθέσεις τους.
Το μεγαλύτερο αγκάθι είναι ο Ρινάλντι, αφού προσέφυγε και διεκδικεί 820.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο δικηγόρος του, οι δύο πλευρές οδεύουν προς συμβιβασμό στις επόμενες ημέρες. Η προσφυγή του Ρέις εκδικάστηκε πρώτη φορά και πήρε αναβολή, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί συμφωνία για διακανονισμό.
Τέλος, ο Σιλά έχει λαμβάνειν λίγα χρήματα και θεωρείται θέμα χρόνου η πλήρης εξόφλησή του. Οι υποθέσεις ορίστηκαν για τις 3 Σεπτεμβρίου, αν παραμένουν ενεργές μέχρι τότε.