ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Πιστεύουμε στην ανατροπή, είμαστε Μίλαν"

Πιόλι: "Πιστεύουμε στην ανατροπή, είμαστε Μίλαν"
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η ήττα με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League από την Ίντερ δεν πτοεί διόλου τον Στέφανο Πιόλι, με τον προπονητή της Μίλαν να εκφράζει την πίστη του πως οι ροσονέρι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάνε εκείνοι στον τελικό.

Η τελευταία πεντάδα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις τείνει να αποδειχτεί καταστροφική για την Μίλαν έχοντας μόνο 1 νίκη, αφού όχι μόνο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά στην πρόκριση στον τελικό του Champions League χάνοντας με 2-0 από την Ίντερ στον πρώτο ημιτελικό αλλά έχει μείνει πέντε πόντους πίσω από την προνομιούχο πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ωστόσο, η παραμονή του δεύτερου ημιτελικού με την Ίντερ στο "Μεάτσα" (τυπικά φιλοξενούμενη αυτή τη φορά) βρίσκει τους ροσονέρι να έχουν καλή ψυχολογία και πίστη για την ανατροπή με φόντο τον τελικό, με τον Στέφανο Πιόλι να δηλώνει απερίφραστα πως πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του.

"Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι παίκτες έχουν μεγάλη αποφασιστικότητα για να τα πάνε καλύτερα στο πρώτο ματς και να κερδίσουν το παιχνίδι.

Δεν είναι εύκολη η προετοιμασία μας για τον αγώνα της Τρίτης (16/05, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) αλλά έχουμε έναν σημαντικό στόχο στο μυαλό μας.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ουδείς πιστεύει ότι η Μίλαν μπορεί να φτάσει στον τελικό. Ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο ματς", τόνισε αρχικά ο Πιόλι, για να προσθέσει:

"Θέλουμε να αρχίσουμε καλά, να μείνουμε μέσα στο ματς και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους. Αυτά είναι τα παιχνίδια που οι παίκτες ονειρεύονται να ζήσουν.

Ξέρουμε ότι αρχίζουμε με ντεσαβαντάζ αλλά έχουμε την ποιότητα να το γυρίσουμε. Πρέπει να προσέξουμε τις στημένες φάσεις, είναι ένα από μεγαλύτερα όπλα των αντιπάλων μας.

Το παρελθόν δεν παίζει ρόλο, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα λάθη μας. Είμαστε Μίλαν και πιστεύουμε στην ανατροπή".

Κληθείς δε να μιλήσει για τους τρεις τραυματίες της Μίλαν που κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν τη ρεβάνς με την Ίντερ, εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας: "Ο Λεάο, όπως και οι Κρούνιτς και Μεσίας είναι καλύτερα, θα πάρουν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας. Εάν όλα πάνε κατ'ευχήν, τότε θα τεθούν στη διάθεσή μας".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ