ΜΙΛΑΝ

Πιόλι: "Ο διαιτητής απολογήθηκε στους παίκτες μου, μοιράζεται την ευθύνη της ήττας μαζί μας"

Ο Στέφανο Πιόλι κατά τη διάρκεια αγώνα της Μίλαν για το Coppa Italia κόντρα στην Τζένοα | 13 Ιανουαρίου 2022
Ο Στέφανο Πιόλι κατά τη διάρκεια αγώνα της Μίλαν για το Coppa Italia κόντρα στην Τζένοα | 13 Ιανουαρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Στέφανο Πιόλι δεν έκρυψε την πίκρα του για τον διαιτητή, Μάρκο Σέρα, μετά την ήττα της Μίλαν από την Σπέτσια, τονίζοντας πως ο άρχοντας του ματς ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του για την απόφασή του να μη μετρήσει γκολ τους στο 92ο λεπτό.

Το φινάλε του αγώνα με την Σπέτσια το βράδυ της Δευτέρας (17/1) για την 22η αγωνιστική της Serie A βρήκε τους παίκτες της Μίλαν να... βγάζουν καπνούς από το στόμα τους. Οργισμένοι όχι μόνο για την ανατροπή της οποίας έπεσαν θύματα χάνοντας 2-1 με γκολ στο 90+6' αλλά και για το γεγονός πως θα μπορούσαν κάλλιστα να πανηγύριζαν εκείνοι με το συγκεκριμένο σκορ και να μην ήταν τώρα στο -2 από την Ίντερ αλλά στην κορυφή και με +1.

Ο αποδέκτης των έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών τους δεν ήταν άλλος από τον διαιτητή, Μάρκο Σέρα, ο οποίος στο 92ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1 βιάστηκε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ρέμπιτς και δεν περίμενε να δει την εξέλιξη της φάσης, με τη μπάλα να φτάνει στα πόδια του Μεσίας και να εκτελεί αστραπιαία για το 2-1 χωρίς όμως να χρίζεται σκόρερ.

"Προσπάθησα να ηρεμήσω τους παίκτες μου αλλά δεν το κατάφερα όπως έδειξε το γκολ που δεχτήκαμε αμέσως μετά από την Σπέτσια. Ξέραμε πως υπήρχε αδικία, έχουμε τους ευατούς μας να κατηγορήσουμε, αλλά μοιραζόμαστε την ευθύνη με τον διαιτητή.

Λυπάμαι που το λέω αυτό. Έφτασε στο σημείο να απολογηθεί, ίσως αυτό να μην ήταν καν λάθος. Είναι ντροπή", τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής των ροσονέρι, για να προσθέσει:

"Παρόλα αυτά θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος, είναι μία άσχημη βραδιά και οφείλουμε να αντιδράσουμε τώρα".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ