CHAMPIONS LEAGUE

Πιόλι: "Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί και προετοιμασμένοι"

Ο προπονητής της Μίλαν, Στεφάνο Πιόλι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τα ημιτελικά του Champions League 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 10 Μαΐου 2023
Ο προπονητής της Μίλαν, Στεφάνο Πιόλι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τα ημιτελικά του Champions League 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 © 2023/ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Στεφάνο Πιόλι παραδέχθηκε ότι η Ίντερ ήταν ανώτερη στο 1ο μέρος, αλλά εξήρε την αντίδραση της Μίλαν, μιλώντας έπειτα από την ήττα της ομάδας του με 0-2 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Ο Στεφάνο Πιόλι έκανε λόγο για καλύτερη Ίντερ στο 1ο μέρος και Μίλαν στο 2ο, ωστόσο υποστήριξε ότι οι παίκτες του αντέδρασαν σωστά στα δύο γκολ που δέχθηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και πως ελπίζει να κάνουν το ίδιο στο επόμενο παιχνίδι.

"Η Ίντερ έπαιξε καλύτερα στο 1ο μέρος και κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ. Εμείς καταφέραμε να παίξουμε καλά στο 2ο μέρος και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Η Ίντερ στο 1ο μέρος είχε περισσότερη ποιότητα. Εμείς χάσαμε πολλές φορές την μπάλα", δήλωσε στο Prime Video.

"Μέχρι το 7ο λεπτό, η Ίντερ δεν είχε μπει ακόμα στην περιοχή μας, μετά με το πρώτο κόρνερ σημείωσε γκολ. Σίγουρα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί και προετοιμασμένοι, ειδικά στο δεύτερο γκολ. Λυπάμαι γιατί θέλαμε άλλη εμφάνιση και αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να πιστεύουμε, επειδή τα παιχνίδια μπορούν να ανατραπούν. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι".

"Ο στόχος ήταν να είμαστε μια συμπαγής ομάδα, με ένταση και επιθετικότητα. Πιστεύω ότι η Ίντερ τα πήγε περίφημα στις δεύτερες μπάλες και στις διεκδικούμενες και τις κέρδισε. Ήταν αρκετά καλοί και σημείωσαν δύο γκολ. Ο αγώνας περιπλέχθηκε από εκείνο το σημείο, τόσο σε επίπεδο τακτικής όσο και σε επίπεδο ψυχολογίας. Στη συνέχεια, είδα μια σπουδαία αντίδραση και αυτό πρέπει να κάνουμε και στο δεύτερο παιχνίδι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ