“Πιο δυνατοί από τη Ρεάλ”

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τόνισε ότι η Μίλαν μπορεί να αποδείξει στο "Σαν Σίρο" πως είναι το ίδιο δυνατή ή και καλύτερη από τη Ρεάλ, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη προσωπικότητα τον άλλοτε προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο.
“Την Τετάρτη θα πρέπει να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάναμε στον πρώτο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Στο Μπερναμπέου κυριάρχησαν, ήμασταν αργοί και κακοί, ευτυχώς υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι όπου μπορούμε να νικήσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε το ίδιο δυνατοί με τη Ρεάλ αν όχι πιο δυνατοί”, τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, για να θέσει στη συνέχεια τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας.
“Προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Εγώ θα πρέπει να συνηθίσω στο παιχνίδι της Μίλαν και οι συμπαίκτες μου θα πρέπει να μάθουν να παίζουν μαζί μου.
Είμαι εδώ 2-3 μήνες, είναι σημαντικό να βρούμε μία λύση που θα λειτουργήσει και θα εξυπηρετήσει άπαντες.
Εγώ πάντως αισθάνομαι υπέροχα. Λυπάμαι που έχασα πολλές ευκαιρίες για γκολ κόντρα στη Γιουβέντους αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα επαναληφθεί. Είμαι καλά στο Μιλάνο, το νιώθω σαν το δεύτερο σπίτι μου”.
Όσο για τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Αλεσάντρο Πάτο τη στιγμή της αλλαγής του, στο χαμένο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Γιουβέντους στο “Σαν Σίρο”, ο Σουηδός φορ σχολίασε:
“Οι οπαδοί περιμένουν πολλά από όλους τους παίκτες. Χάναμε εκείνη τη στιγμή αλλά ο Πάτο δεν άξιζε τα σφυρίγματα. Νικάμε και χάνουμε όλοι μαζί. Ο Πάτο είναι νέος και έχει προσωπικότητα: θα πρέπει να παραμείνει ήρεμος και να μην επηρεαστεί”.
Φυσικά, από το… ραντάρ του “Ίμπρα” δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Ίντερ τη σεζόν 2008-09.
“Είχα μία πολύ όμορφη σχέση μαζί του, πέρασα έναν φανταστικό χρόνο μαζί του στην Ίντερ. Από αυτόν έμαθα πολλά, είναι μεγάλη προσωπικότητα.
Όταν όμως ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του αγώνα δεν θα τον σκέφτομαι, παρά μόνο τη Μίλαν. Και μη μου μιλάτε για κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είναι έτσι, είναι μόνο μία αναμέτρηση της Μίλαν με τη Ρεάλ”.