EURO

Πιλάβιος: “Πλέον είμαστε ημίθεοι και τιτάνες”

INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος χαρακτήρισε συγκινητικό το γεγονός ότι σκόραρε ο Καραγκούνης, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει ένα υπονοούμενο για την αντιμετώπιση που είχε η Εθνική από κάποια ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, θέλοντας να θυμίσει τα όσα αρνητικά είχαν ειπωθεί και γραφτεί για την ελληνική ομάδα, υπογράμμισε πως ” τώρα πλέον είμαστε ημίθεοι και τιτάνες“, δείχνοντας το πόσο εύκολα αντιστρέφεται η κατάσταση μετά από μία μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Το τι έγινε στα αποδυτήρια είναι απερίγραπτο. Παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε ψυχωμένα. Είναι πολύ συγκινητικό που πέτυχε το γκολ ο Γιώργος. Μεγάλη υπόθεση να είμαστε στους “8” της Ευρώπης. Μπορούμε και παραπάνω. Τώρα πλέον είμαστε ημίθεοι και τιτάνες“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ