EURO 2020

Πίκφορντ: "Θα κορνιζάρω τη φανέλα του Νόιερ"

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτία στο Γουέμπλεϊ για το Euro 2020.
Ο Τζόρνταν Πίκφορντ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Σκωτία © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS, POOL

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ αποκάλυψε ότι μετά την πρόκριση της Αγγλίας επί της Γερμανίας πήρε τη φανέλα με την υπογραφή του Νόιερ, την οποία και θα κορνιζάρει.

Την Τρίτη (29/6) η Αγγλία πέτυχε μία ιστορική νίκη επικρατώντας 2-0 της Γερμανίας. Έτσι, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2020, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (3/7, 22:00, ΑΝΤ1) την Ουκρανία.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ ήταν εκείνος που υπερασπίσθηκε την εστία της Αγγλίας στην αναμέτρηση κόντρα στη Γερμανία πραγματοποιώντας γι' ακόμη μία φορά πολύ καλή εμφάνιση. Σε συνέντευξη του την Πέμπτη (1/7) αποκάλυψε πως μετά το τέλος της αναμέτρησης πήρε τη φανέλα με την υπογραφή του Νόιερ, υποστηρίζοντας πως θα την κορνιζάρει.

"Είπα ότι θα ζητούσα τη φανέλα του Νόιερ στο τέλος του παιχνιδιού, κατάφερα να την πάρω και να μου την υπογράψει. Ήταν ωραίο που έπαιξα απέναντι στη Γερμανία και θα την κορνιζάρω" σχολίασε ο τερματοφύλακας της Έβερτον.

Ακόμη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά του Νόιερ, ο οποίος τον συνεχάρη παρά την πίκρα του για τον αποκλεισμό της Γερμανίας: "Με συνεχάρη και μου ευχήθηκε τα καλύτερα παρά το γεγονός ότι ήταν απογοητευμένος απ' την ήττα της ομάδας του".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ