ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Σοβαρός ο τραυματισμός του Πικέ στο γόνατο, εκτός για 2 μήνες και ο Σέρχι Ρομπέρτο

Ο Ζεράρ Πικέ στον αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ
Ο Ζεράρ Πικέ AP PHOTO/JOAN MONFORT

Οι αρχικές εκτιμήσεις δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν στην Μπαρτσελόνα τόσο για τον Πικέ όσο και για τον Σέρχι Ρομπέρτο, με τον πρώτο να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και να μένει εκτός επ' αόριστον και τον δεύτερο να τίθεται εκτός για 2 μήνες.

Τα άσχημα νέα συνεχίζουν να έρχονται σε μορφή χιονοστιβάδας για την Μπαρτσελόνα, η οποία θα πρέπει πλέον για αρκετό καιρό να πορευτεί χωρίς τους Ζεράρ Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, ο τραυματισμός του Πικέ στο δεξιό γόνατο - εξαιτίας του οποίου αποχώρησε με δάκρυα κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ατλέτικο - είναι αρκετά σοβαρός, αφού έχει πειραχθεί τόσο ο έσω σύνδεσμος όσο και ο πρόσθιος χιαστός, χωρίς ωστόσο να γίνει λόγος για ρήξη.

Το θέμα ωστόσο είναι ότι ο ηγέτης της άμυνας των Καταλανών θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον, αφού η κατάστασή του πρέπει να επανεξεταστεί, με δημοσίευμα της "Marca" να αναφέρει ότι ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός για 3-5 μήνες.

Κι αν για τον Πικέ δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, για τον Σέρχι Ρομπέρτο υπάρχει και αναφέρει ότι θα επιστρέψει στην δράση το... 2021. Κι αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε ότι ο δεξιός μπακ της τραυματίστηκε σοβαρά σε μυ στον δεξιό του μηρό και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ