PHOTOS: Αυγά και αλεύρι στο κεφάλι του Κοουτίνιο

Κοουτίνιο, αλεύρι
AP Photo/Andre Penner
Ο Φιλίπε Κοουτίνιο έκλεισε τα 26 του χρόνια και οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να του ευχηθούν χρόνια πολλά με αυγά και αλεύρι στο κεφάλι. (PHOTOS).
Σήμερα ο Φιλίπε Κοουτίνιο έκλεισε τα 26 του χρόνια. Τα γενέθλιά του τον βρήκαν να προετοιμάζεται στο γήπεδο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Με την εθνική Βραζιλίας είναι ενσωματωμένος στο Σότσι και οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να του ευχηθούν χρόνια πολλά με τρόπο που συνηθίζεται τελευταία από τους ποδοσφαιριστές.
Οι Νεϊμάρ και Γκαμπριέλ Ζεζούς τον είδαν πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξαν κατά πάνω του και του έριξαν αυγά και αλεύρι στο κεφάλι, στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης (12/6)!
Υπενθυμίζεται ότι η Σελεσάο δίνει το πρώτο της παιχνίδι την προσεχή Κυριακή (17/6) απέναντι στην Ελβετία, στο Ροστόφ.
Poor Coutinho https://t.co/H08keJp1tI
— 101 Great Goals (@101greatgoals) June 12, 2018