ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Στο μυαλό μου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

Πέτριτς: "Στο μυαλό μου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

Ο Μλάντεν Πέτριτς έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό αλλά στις δηλώσεις του απέφυγε τα μεγάλα λόγια και υποστήριξε ότι ναι μεν έχει στο μυαλό του την αναμέτρηση με τον "αιώνιο" αντίπαλο, όμως θέλει να επιστρέψει σταδιακά.

Η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή συνοδεύτηκε και από το ντεμπούτο του Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης άσος αγωνίστηκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση και πλέον έδειξε ότι θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου για τα επερχόμενα ματς.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε τόσο στην νίκη όσο και στο ντεμπούτο αλλά υποστήριξε ότι θα επανέλθει σταδιακά έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του το ματς με τον Ολυμπιακό.

" Ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που έλειπα, είμαι χαρούμενος που έκανα την επανεμφάνιση μου. Παίξαμε ένα καλό και έξυπνο παιχνίδι σήμερα, για κάποια λεπτά χάσαμε τον προσανατολισμό μας, όμως ο Καρέλης σκόραρε, η οργάνωση μας έγινε καλύτερη και μετά παίξαμε σωστά τακτικά και φτάσαμε στη νίκη.

Νιώθω καλά, κάθε μέρα προσπαθώ περισσότερο, δεν θέλω να υποσχεθώ πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Αλλά κάθε μέρα προσπαθώ πολύ και σύντομα θα παρουσιάσω το πραγματικό μου πρόσωπο.

Σήμερα ήμασταν καλά και θα δούμε στη συνέχεια πόσο καλοί θα είμαστε. Εγώ κοιτάω πάντα το επόμενο ματς, σκέφτομαι μεν το ματς με τον Ολυμπιακό όμως θέλω να επανέλθω σταδιακά.

Σπυρόπουλος: "Σφαλιάρα για μας το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου"

Από την πλευρά του ο Νίκος Σπυρόπουλος που αγωνίστηκε σε δεύτερο παιχνίδι σερί ως βασικός υποστήριξε ότι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και οι φωνές του Γιάννη Αναστασίου ήταν μια σφαλιάρα για τους παίκτες των πράσινων ενόψει της συνέχειας.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

" Παίξαμε πολύ καλά σήμερα μετά από ένα κακό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, που για εμάς αποτέλεσε κάτι σαν σφαλιάρα και συνήλθαμε. Το χρειαζόμασταν αυτό. Κάναμε ότι ζήτησε ο προπονητής και αυτό που έπρεπε, χωρίς το κάτι παραπάνω και νικήσαμε.

Βρίσκουμε τα πατήματα μας σαν ομάδα και αποκτούμε νοοτροπία νικητή. Εμείς κοιτάμε ψηλά αλλά όλα θα κριθούν στα πλέι οφ και εάν παρουσιαστούμε σωστά, θα πάρουμε τη δεύτερη θέση. Προσπαθώ να δίνω πάντα το 100%, άλλες φορές βγαίνει και άλλες όχι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ