EURO 2020

Πέτκοβιτς: "Δεν είμαι χαρούμενος ακόμη για όσα έχουμε πετύχει στο Euro 2020"

Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετίας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετίας στο Βουκουρέστι © 2021 DANIEL MIHAILESCU/ASSOCIATED PRESS, POOL

Ο προπονητής της Ελβετίας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ισπανία (2/7, 19:00) τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος ακόμη απ' αυτά που έχει πετύχει η ομάδα του στο Euro 2020.

Η Ελβετία μετά τον θρίαμβο απέναντι στους Γάλλους, επιδιώκει παρόμοιο κατόρθωμα κόντρα στην Ισπανία (2/7, 19:00, ANT1) στα προημιτελικά του Euro 2020. Παρά την πορεία της ομάδας του στο τουρνουά, ο Βλάντιμ Πέτκοβιτς δεν φαίνεται ικανοποιημένος για όσα έχουν πετύχει οι Ελβετοί και ζητάει ακόμη περισσότερα.

"Δεν είμαι χαρούμενος ακόμη. Το σημαντικό για εμένα είναι ο επόμενος αντίπαλος. Ξέρουμε ότι η Ισπανία είναι το φαβορί, αλλά θέλουμε να περάσουμε" σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου.

Επιπλέον ζητάει απ' τους παίκτες του να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά σενάρια: "Θέλω οι παίκτες μου να περιμένουν ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο γήπεδο. Να είναι καλά τοποθετημένοι. Είμαι σίγουρος πως θα δείξουν διάθεση και ποιότητα στα 90 λεπτά του αγώνα".

Ο Πέτκοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του στον Γκράνιτ Τζάκα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Ωστόσο, υπογράμμισε πως έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο γενικότερα: "Έχουμε υπέροχους παίκτες και δουλεύουμε σαν ομάδα".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ