ΑΕΚ

Πέθανε ο Βαγγέλης Γιαννίσης

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης
Ο Βαγγέλης Γιαννίσης INTIME

Ο πρώην επιμελητής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Γιαννίσης έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη τον κιτρινόμαυρο οργανισμό, αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θλίψη σκόρπισε στην ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Γιαννίση, ο οποίος ήταν για πάνω από 25 χρόνια ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.

Το τραγικό νέο έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στα social media ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος και τον χαρακτήρισε έναν "ανιδιοτελή εργάτη της ΑΕΚ".

"Έφυγε ένας ανιδιοτέλης εργάτης της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Γιαννίσης. Οι περισσότεροι ίσως να μην τον γνωρίζετε αλλά ο Βαγγέλης για 25 και πλέον χρόνια ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές κ υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την αγαπημένη μας ομάδα. Δεν υπήρχε μέρα και ώρα που να μην ήταν διαθέσιμος, δεν υπήρχε «αποστολή» που δεν ολοκλήρωνε με επιτυχία. Ο Βαγγέλης στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί παίκτη, ο Βαγγέλης στα αποδυτήρια να υποδεχθεί τους διαιτητές, ο Βαγγέλης στην ΕΠΟ, ο Βαγγέλης στην Superleague. Ο Βαγγέλης που έτρεχε για όλους κ για όλα! Ο αγαπητός σε φίλους κ αντιπάλους Βαγγέλης υπήρξε σημείο αναφοράς για την ομάδα μας", αναφέρει η ανάρτηση του κ. Αδαμίδη.

Ο Γιαννίσης είχε αποχωρήσει από τη θέση του το 2018, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ένωση, ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ