ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Σάκης Σταυρόπουλος

Ο Σάκης Σταυρόπουλος με την κούπα του Πανηλειακού
Ο Σάκης Σταυρόπουλος με την κούπα του Πανηλειακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο άλλοτε πρόεδρος του Πανηλειακού, Σάκης Σταυρόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών με την είδηση του θανάτου να σκορπίζει θλίψει στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Στη θλίψη βυθίστηκε ο κόσμος του ποδοσφαίρου και οι φίλοι του Πανηλειακού, από την είδηση του θανάτου του Σάκη Σταυρόπουλου σε ηλικία 78 ετών, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/6), ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Κουτσοχέρα Ηλείας.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας του Πύργου ανέλαβε την ομάδα το 1988 στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας και την επόμενη χρονιά, με παίκτη-προπονητή τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Πανηλειακός επέστρεψε στη Γ’ Εθνική.

Ενώ το 1993 ο Πανηλειακός βρέθηκε στην Α' Εθνική έως το 2002 με την ομάδα του Πύργου μάλιστα να βγάζει κάποιους σπουδαίους παίκτες όπως ο Τζόρτζεβιτς και ο Γιαννακόπουλος.

Το 2002 ο Πανηλειακός υποβιβάστηκε αλλά την επόμενη χρονιά με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη ανέβηκε ξανά στα μεγάλα σαλόνια αλλά εν τέλει η ομάδα το τέλος της σεζόν υποβιβάστηκε και ο Σάκης Σταυρόπουλος αποχώρησε από τα ηνία της ομάδας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ