ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέθανε ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, Ζόντι Λουκόκι

Ο Ζόντι Λουκόκι με τη φανέλα της Λουντογκόρετς
Ο Ζόντι Λουκόκι με τη φανέλα της Λουντογκόρετς @2019 ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/AP IMAGES

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 29 ετών άφησε ο άλλοτε παίκτης του Άγιαξ, Ζόντι Λουκόκι, ο οποίος μέχρι και το περασμένο Φεβρουάριο ανήκε στην Τβέντε.

Τον αδόκητο χαμό του Ζόντι Λουκόκι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών, θρηνεί το ολλανδικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον άλλοτε παίκτη του Άγιαξ να αφήνει την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (9/5) χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες των αιτιών του θανάτου του.

"Είναι απίστευτο. Σε τόσο νεαρή ηλικία. Είναι τόσο θλιβερό. Είναι πραγματικά τρομερό. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του", ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Τσβόλε, Γιαν Στρόιρ, μίας εκ των ομάδων στις οποίες είχε αγωνιστεί.

Σημειώνεται πως ο Λουκόκι είχε αρχίσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άγιαξ ενώ έγραψε και συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Αίαντα, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Καμπούρ, Τσβόλε, Λουντογκόρετς, Μαλάτιασπορ και Τβέντε, από την οποία και είχε μείνει ελεύθερος τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Λουκόκι ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό έχοντας τρεις παρουσίες ενώ είχε συμμετοχές και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ