Πέθανε ο Νίκος Σεβαστόπουλος

Θρήνος στην ΑΕΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νίκος Σεβαστόπουλος, μία ξεχωριστή μορφή της Ένωσης τη δεκαετία του ’60.
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ΑΕΚ μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Σεβαστόπουλου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/10), σε ηλικία 81 ετών, έχοντας νοσηλευτεί το τελευταίο διάστημα σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικόν.
Γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1945 στον Ταύρο, ο Σεβαστόπουλος εντάχθηκε από πολύ μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και το 1963 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή.
Αγωνιζόταν στην επίθεση και ως επιθετικός μέσος, ενώ υπήρξε μέλος της ΑΕΚ που πραγματοποίησε την ιστορική πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών τη σεζόν 1968/69. Μάλιστα, είχε σκοράρει απέναντι στη Σπαρτάκ Τρνάβα στον πρώτο προημιτελικό, ανήμερα των 24ων γενεθλίων του.
Η καριέρα του είχε έντονο διεθνές στοιχείο, καθώς αγωνίστηκε στη Νότια Αφρική και αργότερα στον Καναδά. Το 1976 φόρεσε τη φανέλα των Toronto Metros-Croatia, έχοντας την ευκαιρία να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον θρυλικό Εουσέμπιο.
Μετά την ΑΕΚ συνέχισε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στον Βύζαντα Μεγάρων, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 1981, όταν και ολοκλήρωσε την καριέρα του σε ηλικία 36 ετών.
Ο Σεβαστόπουλος είχε φορέσει επίσης τη φανέλα της Εθνικής Νέων, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ το 1963.