ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα
PAOLO MANZO/NURPHOTO/AFP

Σε θλίψη βυθίστηκε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο 54χρονος Ιταλός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή. Είχε στο πελατολόγιό του μεταξύ άλλων τους Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά και Χάλαντ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας από τη δημοσίευση του παρόντος κείμενου, η είδηση του θανάτου του Μίνο Ραϊόλα αποδείχθηκε αναληθής. Ο Ιταλός ατζέντης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Μιλάνο και δίνει μάχη να νικήσει την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί.

Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ιταλός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα. Ήταν από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ μεταξύ άλλων είχε στο πελατολόγιό του διάσημα ονόματα, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χάλαντ.

Τον Ιανουάριο ο Ραϊόλα είχε εισαχθεί στην εντατική σε νοσοκομείο του Μιλάνου με πρόβλημα στους πνεύμονες, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη, ενώ υπεβλήθη και σε επέμβαση. Έμεινε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες πριν να πάρει τελικά το εξιτήριο.

Ο Ραϊόλα γεννήθηκε στην Ιταλία το 1967 και ήταν από τους ατζέντηδες που κινούσαν τα νήματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Από τα χέρια του είχαν περάσει επίσης οι Μπέργκαμπ, Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα και Μόιζε Κεν.

Ο Ιταλός μετανάστευσε στην Ολλανδία και μεγάλωσε παίζοντας στην Χάαρλεμ. Ο Ραϊόλα έγινε γνωστός όταν πραγματοποίησε τη μεταγραφή του νεαρού τότε, Ολλανδού επιθετικού, Ντένις Μπέργκαμπ στην Ίντερ. Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του την περσινή χρονιά έφτανε τα 73 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΙΝΟ ΡΑΪΟΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ