GOLDEN 21

Πες μου τις ομάδες να σου πω ποιός είσαι

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Βαλένθια στο Μεστάγια για τη La Liga
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Βαλένθια © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Όλοι λίγο πολύ εκεί έξω που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο έχουμε κάποιες αγαπημένες ομάδες που δεν θέλουμε να χάσουμε παιχνίδι τους. Πόσο καλά όμως τις γνωρίζουμε; Εάν τις ξέρεις τόσο καλά μπορεί να σε ανταμείψει μέσω του Golden 21 του Pamestoixima.gr και να διεκδικήσεις μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ!

Όλοι όσοι παρακολουθούμε ποδόσφαιρο έχουμε κάποιες συνήθειες και κάποιες αγαπημένες ομάδες. Λίγο πολύ μέσα στην εβδομάδα, αν όχι το Σαββατοκύριακο, αγωνίζονται ομάδες που θέλουμε να τις παρακολουθήσουμε βρέξει-χιονίσει. Πείτε την αλήθεια, είμαστε πολλοί. Πλέον οι επιλογές είναι τόσες πολλές, τα ποδοσφαιρικά γεγονότα τόσα πολλά, η πληροφορία τεράστια και το Σαββατοκύριακό σου είναι γεμάτο μπάλα, πολλή μπάλα. Δεν μένουμε μόνο στα κλασικά και σε 3-4 υπερδυνάμεις της στρογγυλής θεάς. Η πρόσβαση στη γνώση και στα παιχνίδια ανά την Ευρώπη είναι πιο εύκολο από όσο ήταν τις προηγούμενες δεκαετίες.

Υπάρχουν φίλοι που δεν χάνουν παιχνίδια της Γκλάντμπαχ στην Bundesliga. Υπάρχουμε και εμείς που στην Πορτογαλία θέλουμε να χαζέψουμε τα ματς της Πόρτο και της Μπράγκα. Της Μπράγκα, γιατί όχι; Εκεί έξω υπάρχουν τόσες διοργανώσεις και τόσες συναρπαστικές ομάδες που στο παρελθόν αγνοούσαμε την ύπαρξή τους.

Οι αναμετρήσεις πολλές, μπορείς να κάνεις... 21 στους αγώνες;

Αν ρωτήσω τώρα "πες μου δέκα αγώνες της εβδομάδας που έρχεται" πιστεύω ότι πολλοί θα πουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Να σας βάλω όμως και ένα άλλο κουίζ; Μπορείτε να βρείτε τους επτά αγώνες που θα φέρουν συνολικά 21 γκολ; Εάν είστε τόσο ικανοί στο παιχνίδι αυτό θα μπορείτε να διεκδικήσετε 21 χιλιάδες ευρώ, αλλά ακόμα περισσότερα εάν είστε τόσο διαβασμένοι και έχετε τη διαύγεια να βρείτε τη σωστή συνταγή.

Όλα αυτά δεν βγήκαν από το κεφάλι μου, μπορεί κάποιος να το βρει στο Pamestoixima.gr και στο νέο συναρπαστικό παιχνίδι Golden 21.

Τι είναι το Golden 21

Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr επιλέγεις 7 αγώνες από 9 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο), αλλά και από το Champions League και το Europa League, κάθε εβδομάδα και κερδίζεις αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική. Επειδή όμως υπάρχουν και αυτοί που μπορεί να… καούν στο γκολ, στο 20 ή στο 22, θα κερδίσεις ένα δώρο.

Θέλει λοιπόν στρατηγική, αλλά είναι εύκολο και συναρπαστικό. Εάν επί παραδείγματι έχεις βάλει παιχνίδια που περιμένεις μεγάλα σκορ, θα πρέπει να προσθέσεις και κάποια ζευγάρια που περιμένεις να είναι πιο σφιχτά τα πράγματα ώστε να εξισορροπήσεις την κατάσταση. Αυτό εσύ το ξέρεις.

Υπάρχουν διάφορες τακτικές. Μπορείς να πας στις ομάδες που περιμένεις να πάνε οριακά στα 3 γκολ τα παιχνίδια τους ή να κάνεις μια αλχημεία μεταξύ ομάδων που μπορούν να το κάνουν ροντέο και να ξεφύγει το σκορ και να βάλεις και κάποιες που δεν θα ανοίξουν τα ματς και βάζουν γκολ με το σταγονόμετρο.

Η επιβράβευση φτάνει έως το 1 εκατομμύριο ευρώ

Οι επιβραβεύσεις δεν τελειώνουν όμως εδώ. Ανάμεσά μας μπορεί να υπάρχει κάποιος μετρ του είδους και να μην αρκεστεί μόνο σε μια νικηφόρα εβδομάδα και να σαρώσει. Το Pamestoixima.gr ανταμείβει αυτή την γνώση και την ικανότητα. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.

TAGS GOLDEN 21
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ