ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Περνάει ιατρικά στην Μπαρτσελόνα ο Αγκουέρο τις επόμενες ώρες"

Ο Αγκουέρο πανηγυρίζει το γκολ του στο Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Αγκουέρο πανηγυρίζει το γκολ του στο Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι © 2021 CATHERINE IVILL/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κουν Αγκουέρο θα βρεθεί τις επόμενες ώρες στην Βαρκελώνη για να περάσει ιατρικά για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Φέρεται να έχει υπογράψει ήδη έως το 2023.

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον Σέρχιο Αγκουέρο με τη φανέλα των Πολιτών. Ο Αργεντίνος επιθετικός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τρόπαιο με τα μεγάλα "αυτιά" και ξέσπασε σε λυγμούς στο σφύριγμα της λήξης.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί παρελθόν για εκείνον, καθώς σύντομα θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αγκουέρο θα βρίσκεται τις επόμενες ώρες στη Βαρκελώνη για να περάσει ιατρικά. Φέρεται να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με τους μπλαουγκράνα που έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023.

Προχωρούν και άλλες υποθέσεις της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει ακάθεκτη το μεταγραφικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ενημερώνει και για τις υπόλοιπες υποθέσεις των Καταλανών οι οποίες θα έχουν θετική έκβαση. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να ανακοινωθεί ο Έρικ Γκαρθία, ο οποίος μένει ελεύθερος απ' την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι μπλαουγκράνα βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, επίσης ελεύθερος απ' τη Λίβερπουλ, και βρίσκονται σε καλό στάδιο. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει οριστικά με θετικό τρόπο, ώστε ο 30χρονος μέσος να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ