ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Περιμένουν τα δελτία στον Εθνικό Αστέρα

Περιμένουν τα δελτία στον Εθνικό Αστέρα
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Εθνικού Αστέρα βρίσκεται στην Λάρισα για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, με τον Πέτρο Δημητρίου να περιμένει έστω και την τελευταία στιγμή τα δελτία των νέων παικτών

Στην Λάρισα βρίσκεται η αποστολή του Εθνικού Αστέρα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (4/4) με την ΑΕΛ, ωστόσο υπάρχουν ακόμη εκρεμμότητες με τα δελτία των παικτών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (3/4) στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου ρύθμισε τις όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν και η Ομοσπονδία "άναψε το πράσινο φως" για την έκδοση των δελτίων.

Όμως οι Καισαριανιώτες δεν πρόλαβαν να πάρουν στα χέρια τους τα δελτία, κάτι που αναμένεται να γίνει το πρωί της Τετάρτης (4/4) και στην συνέχεια ο Αδαμάκης, αφού τα πάρει, να ταξιδεύσει για την Λάρισα, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά.

Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου ενημερώθηκε για την εξέλιξη, προπόνησε κανονικά την ομάδα και στην συνέχεια επέλεξε 21 παίκτες στην αποστολή.

Σε αυτήν είναι οι: Γκίτκος, Γκούσεφ, Αρκουμάνης, Πασκούλεφ, Γκεμίσης, Ζαρογιάννης, Νάστος, Σκάρος, Μαστρογιάννης, Γουδέλης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Καζνέτσης, Κολτσίδας, Θεολόγου, Γιακούμπι, Χαροντάκης, Δάρας, Αδαμάκης, Λαγός και Μητσέας.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ