Περιμένει τους διεθνείς ο Μαντζουράκης

Την επιστροφή των Ριζογιάννη και Στρμπα στις προπονήσεις της Ξάνθης περιμένει την Πέμπτη ο Μαντζουράκης
Ο Γιάννης Μαντζουράκης και οι συνεργάτες του, την Τετάρτη δούλεψαν σε αρκετά υψηλούς ρυθμούς με τους ποδοσφαιριστές σε τελειώματα φάσεων, σε σουτ και σε ασκήσεις για την βελτίωση της αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας της ομάδας.
Ο Πέτρος Μάνταλος που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων, έδωσε το “παρών” στην προπόνηση ενώ πλέον ο τεχνικός της Ξάνθης περιμένει στην αυριανή προπόνηση να επανέλθουν ο Ριζογιάννης που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων και ο Στρμπα που αγωνίστηκε στο φιλικό Σλοβακία-Χιλή(1-2) για 79 λεπτά.
Στο μεταξύ ο Οντάι Αλ Σαίφ κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της χώρας του για το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην Ιορδανία και το Ιράν και αναχώρησε από την Ξάνθη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει την Δεύτερα.
Την ίδια μέρα θα επιστρέψει και ο Μάριους Κιουκιέλκα από την Πολωνία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Ελλάδα.
Την Πέμπτη η ΠΑΕ σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου ενώ την Πέμπτη το βράδυ σε εστιατόριο της Ξάνθης έχει προγραμματιστεί δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.