ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέρεθ: "Ξέρω τον Παναθηναϊκό απ' τους αγώνες του με τις ισπανικές ομάδες"

Πέρεθ: "Ξέρω τον Παναθηναϊκό απ' τους αγώνες του με τις ισπανικές ομάδες"
YOUTUBE/ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ/ PANATHINAIKOS FC

Ο Ρουμπέν Πέρεθ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού, εξηγώντας ότι γνώριζε την ομάδα και πως εντάσσεται σε ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ.

Ο Ρουμπέν Πέρεθ χαρακτήρισε τον εαυτό του "τυχερό" επειδή φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μία ομάδα που γνωρίζει επειδή "αγωνίστηκε απέναλτι σε ισπανικές ομάδες", στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως παίκτης του "τριφυλλιού".

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος μίλησε στο κανάλι των "πρασίνων" στο YouTube, δηλώνοντας:

"Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ, σε ένα μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου. Το πρότζεκτ μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα με σημαντικούς ποδοσφαιριστές και αρκετούς Ισπανούς. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Χουάνκαρ, ο οποίος μου είπε πολλά και σημαντικά για τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα. Ξέρω τον Παναθηναϊκό, επειδή αγωνίστηκε απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Εύχομαι να κάνουμε καλή πορεία".

"Είχα την τύχη να παίξω ένα μικρό χρονικό διάστημα στην Ιταλία. Είναι σημαντικό για την προσαρμογή μου εδώ το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη τέσσερις Ισπανοί στην ομάδα".

"Θεωρώ τον εαυτό μου αμυντικογενή ποδοσφαιριστή. Σκοπός μου είναι να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Αυτό είναι βασικό".

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ