ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Αυτός ο τύπος είναι τρελός, βλάκας και άρρωστος"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ 2019 PAUL WHITE / AP PHOTO

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ακούγεται σε ηχητικό να επιτίθεται κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο τον οποίο μεταξύ άλλων τον χαρακτηρίζει τρελό, βλάκα και άρρωστο.

Συνεχίζεται η διαρροή αποσπασμάτων από το βιβλίο που θα αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχουν προκαλέσει σάλο. Αυτή τη φορά είχαμε και ηχητικά ντοκουμέντα από όσα φέρεται να λέει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μετά τους Κασίγιας και Ραούλ, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης στολίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μιλά για εκείνον με απαξιωτικά σχόλια.

"Είναι τρελός. Αυτός ο τύπος είναι βλάκας. Είναι άρρωστος. Νομίζουν ότι είναι φυσιολογικός, όμως δεν ισχύει αυτό. Διαφορετικά, δεν θα έκανε αυτά που έχει κάνει. Η τελευταία ανοησία που έκανε την είδε όλος ο κόσμος. Γιατί πιστεύεις ότι έκανε αυτή τη χαζομάρα" ακούγεται να λέει η εφημερίδα «Confidencial».

Στη συνέχεια του ηχητικού ακούγεται να μιλά για τον Πορτογάλο, αλλά και για τους Μουρίνιο και Πέρεθ: "Ο Μέντες δεν δίνει εντολές σε εκείνον. Όπως δεν δίνει εντολές και στον Μουρίνιο. Ούτε για τον τρόπο που πρέπει να μιλάνε στις συνεντεύξεις. Τίποτα. Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα εγωιστές. Τόσο λάθος, και ο προπονητής και εκείνος, δεν βλέπουν την πραγματικότητα.

Και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει περισσότερα χρήματα, αν ήταν διαφορετικοί. Αυτοί οι δύο δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την διαχείριση των δικαιωμάτων της εικόνας τους. Πόσο μάλλον με αυτό τον προκλητικό τρόπο, με αυτή την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και όλοι τους αντιπαθούν… Δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα, αλλά το αντίθετο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ