Πέρεθ: “Δεν θα είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Μπέτις, μοναδικός εφικτός στόχος που του έχει απομείνει η πορεία στην Ευρώπη”

Ο Ρούμπεν Πέρεθ παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους 16 του Europa League.
Η Μπέτις θα υποδεχθεί την Πέμπτη (19/03) τον Παναθηναϊκό στο Καρτούχα, όπου οι δύο ομάδες θα παλέψουν για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Europa League έπειτα από το 1-0 του τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ.
Ο Ρούμπεν Πέρεθ παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της Ανδαλουσίας ενόψει του αγώνα των πράσινων με την ομάδα του Πελεγκρίνι για τους 16 του Europa League.
Αναλυτικά όσα είπε στο “PTV Sevilla”:
Για τον Παναθηναϊκό: “Υπάρχει 95% πιθανότητα να παίξουν με τον ίδιο τρόπο όπως στον πρώτο αγώνα, ακόμη περισσότερο τώρα. Θα περιμένουν πίσω και θα παίξουν στις αντεπιθέσεις, αφού τα πάνε αρκετά καλά αμυντικά.
Έχουν κερδίσει τους περισσότερους από τους τελευταίους 10-12 αγώνες τους και έχουν φέρει ισοπαλίες στους υπόλοιπους, οπότε δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν πολλά στην έδρα της Μπέτις”.
Για την ατμόσφαιρα στο Λα Καρτούχα: “Νομίζω ότι δεν θα είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό, επειδή δεν είναι εύκολο να παίζεις με τέτοια ατμόσφαιρα εναντίον σου. Το να παίζεις εκτός έδρας δεν θα είναι εύκολο, οπότε η Μπέτις έχει αυτό το πλεονέκτημα.
Ένα γκολ του Παναθηναϊκού μπορεί να περιπλέξει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση για τη Μπέτις. Πιθανότατα οι παίκτες της Μπέτις θα έχουν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως σε μια αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος”.
Για την προτεραιότητα του Παναθηναϊκού: “Το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά χαθεί, καθώς η διαφορά από τις πρώτες θέσεις είναι μεγάλη. Συνεπώς, στόχος του συλλόγου είναι να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη και αυτό περνά μέσα από τον αποκλεισμό της Μπέτις.
Έχουν ένα καλό αποτέλεσμα από το 1-0 στην έδρα τους και γνωρίζουν ότι απέχουν 90 λεπτά από την πρόκριση και τη συνέχιση της πορείας τους στον μοναδικό εφικτό στόχο που τους έχει απομείνει”.