ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέπε: "Δεν έχω δείξει ακόμη την αξία μου"

Ο Πέπε με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Πέπε με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Πέπε υποστήριξε ότι δεν έχει δείξει την αξία του στους πρώτους μήνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εξέφρασε την αισιοδοξία για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και τόνισε ότι η Πόρτο αν και αδιάφορη θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (9/12, 22:00, Cosmote 2) την Πόρτο για την τελευταία (6η) αγωνιστική των ομίλων του Champions League επιδιώκοντας να σφραγίσει την τρίτη θέση και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής του πορείας μέσω Europa League (θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι η Μαρσέιγ στο Μάντσεστερ με τη Σίτι).

Ο Πορτογάλος μέσος των ερυθρόλευκων, Πέπε, τόνισε ότι δεν έχει δείξει την αξία του στους πρώτους μήνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εξέφρασε την αισιοδοξία για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και τόνισε ότι η Πόρτο αν και αδιάφορη θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα.

- Είναι κίνητρο για εσένα ότι παίζεις αντίπαλος με ομάδα της χώρας σου;

"Είναι πάντα κίνητρο να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό. Είμαι ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι, παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθώ να βελτιώνομαι για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη".

- Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να νικήσει;

"Η Πόρτο είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Έχει γρήγορους παίκτες και πρέπει να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό για να πάρουμε αποτέλεσμα".

- Τι να περιμένουμε από εσένα από εδώ και πέρα;

"Οι πρώτοι μήνες ήταν φανταστικοί, όλοι με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο για να προσαρμοστώ. Δεν αισθάνομαι ότι έχω δείξει την αξία μου. Νιώθω βέβαιος ότι θα το κάνω το επόμενο διάστημα για να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας".

- Ο Ολυμπιακός έχει παίξει καλά στον όμιλο, αλλά έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς...

"Ειλικρινά θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα ποράγματα, δεν το καταφέραμε, αλλά τώρα δεν μπορούμε να μιλάμε για το παρελθόν. Πρέπει τώρα να παλέψουμε για την τρίτη θέση".

- Πιστεύεις ότι θα είναι αδιάφορη η Πόρτο;

"Όχι γιατί γνωρίζουμε καλά την Πόρτο και τον προπονητή της. Θα κάνει τα πάντα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ