ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ

Πεπ Γκουαρδιόλα: "Δεν είναι δικό μου λάθος ότι συνέβη στον Τσάβι"

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures prior to the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, May 25, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα © 2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε τις συγκρίσεις που προέκυψαν μεταξύ εκείνου και του Τσάβι, καθώς και την απομάκρυνση του τελευταίου από την Μπαρτσελόνα, ενώ στην συνέχεια μίλησε μεταξύ άλλων για τον μέλλον του πάγκου των "Μπλαουγκράνα".

Η υπόθεση του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα έχει απασχολήσει πολύ τον φίλαθλο κόσμο και εύλογα τα σχόλια είναι αμέτρητα, ενώ ορισμένα εμπλέκουν και τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην δημόσια συζήτηση συγκρίνοντάς τον με τον πρώην παίκτη του.

Ο ίδιος ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε τονίζοντας πως ότι συνέβη στην περίπτωση του Τσάβι, δεν φέρει ο ίδιος μερίδιο ευθύνης.

"Ό,τι συνέβη στον Τσάβι δεν είναι δικό μου λάθος. Δεν έκανα εγώ τις συγκρίσεις", σχολίασε, ενώ ύστερα ο Καταλανός απάντησε και στο ερώτημα αναφορικά με το μέλλον του Στην Μπαρτσελόνα.

"Είναι μια πόρτα που έχει κλείσει", είπε. "Ίσως ένας από τους λόγους είναι ότι το να προπονήσεις την Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα "πιο περίπλοκα καθήκοντα που υπάρχουν, επειδή ο έλεγχος είναι άμεσος και τα πάντα συζητούνται".

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνιστά υπομονή με τον Χάνσι Φλικ . "Του εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι να τον βοηθήσουν και να του δώσουν χρόνο", είπε χωρίς να προχωρήσει σε αξιολόγηση του τακτικού του σχεδιασμού γιατί “θα πρέπει να προσαρμοστεί στο στυλ των παικτών που έχει”.

TAGS ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ