ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πέντε πονοκέφαλοι για τον Όγιος

ογιος

Χωρίς τους Κουτσοσπύρο, Αποστολόπουλο, Γεωργίου, Παγώνη και Ανατολάκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης

Συγκεκριμένα η προπόνηση της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε χωρίς τους Κουτσοσπύρο, Αποστολόπουλο, Γεωργίου, Παγώνη και Ανατολάκη.

Οι τρεις πρώτοι ακολούθησαν θεραπεία εξαιτίας των τραυματισμών τους και έπειτα έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Παγώνης έχει προσβληθεί από ίωση και επίσης ακολούθησε ατομικό. Αντίθετα ο Ανατολάκης, έκανε μόνο θεραπεία για τον τραυματισμό του.



Όσο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου, αντιμετώπισαν σε εκπαιδευτικό διπλό την ομάδα Νέων.



Η προετοιμασία της εβδομάδας ολοκληρώνεται αύριο με διπλή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο και ακολουθεί το ρεπό του σαββατοκύριακου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ